Başkan Demirci, Ardahanlı iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu

Başkan Demirci, Ardahanlı iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ankara Ardahan İl Derneğinin organize ettiği “Ardahan’ın değerleri Ankara’da buluşuyor” etkinliğine katılan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye vurgu yaparak gelişmekte olan bir kent olan Ardahan’a sanayi kuruluşlarını yatırım yapmaya çağırdı. Ardahan’dan programa katılmak için...

Başkan Demirci, Ardahanlı iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demirci, Ardahanlı iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ankara Ardahan İl Derneğinin organize ettiği “Ardahan’ın değerleri Ankara’da buluşuyor” etkinliğine katılan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye vurgu yaparak gelişmekte olan bir kent olan Ardahan’a sanayi kuruluşlarını yatırım yapmaya çağırdı.

Ardahan’dan programa katılmak için Ankara’ya giden ATSO Başkanı Demirci, Ardahan ‘da Yeniden kurulması düşünülen Organize sanayi bölgesinin faaliyete geçmesi için ağır sanayi yatırımcılarına ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi. Başkan Demirci, programda yaptığı konuşmada devlet teşviklerine de değinerek iki sınır kapısı bulunan serhat şehir Ardahan’ın yatırımcılar için bir fırsat olduğunu da söyledi.

Ardahan’daki genç nüfusun metropollere gittiğinden dert yanan başkan Çetin Demirci, Ardahanlı iş insanlarının ata dede topraklarına yatırım yapmak için sorumluluk almalarını da istedi.

Başkan Demirci, Ardahanlı iş insanlarına yatırım çağrısında bulundu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.